Psykoterapeut København K

Livet kan være svært en gang imellem. Forskellige faktorer som stress, angst eller depression kan gøre os mere sårbare over for modgang og gå ud over vores livskvalitet. Som psykoterapeut i København K har jeg mange års erfaring med at hjælpe mennesker, som er i en svær livssituation, og med en bred erfaring fra psykiatrien såvel som arbejde med børn og unge, kan jeg give dig redskaber og støtte til at håndtere den svære periode i dit liv.

Nænsom og respektfuld terapiforløb

Min filosofi er, at det respektfulde møde igennem terapien kan gøre en afgørende forskel. Jeg vægter ærlig og nænsom kontakt, og fra min psykoterapeutiske klinik i København K tilbyder jeg både individuelle forløb, parterapi, rådgivning til unge eller pårørende til psykisk syge såvel som ved skilsmisse.

Mit udgangspunkt er bevidstheden om, at vi alle som mennesker har et dybt og nødvendigt behov for at blive set som dem vi er, og blive mødt med forståelse og anerkendelse af vores omgivelser. Mangel på dette kan skabe selvværdsproblemer, ligesom ens opvækst kan påvirke evnen til at håndtere svære situationer på hensigtsmæssig vis. Uanset hvor du er i dit liv, kan problemerne udmønte sig i eksistentiel smerte, og det er mit ønske at hjælpe dig til at forstå og leve med dette, så livet bliver til at bære.

Jeg tilbyder samtaler, der kan støtte dig i svære situationer. Gennemgår du skilsmisse eller er du ramt af sygdom, dødsfald eller en anden form for alvorlig krise, kan en psykoterapeut fungere som en støtteperson, som du kan taler fortroligt med og hjælpe dig til at bearbejde tanker og følelser. Jeg tilbyder også parterapeutiske forløb, hvor kærligheden er blevet svær eller gamle tanke- eller handlemønstre skaber problemer i forhold til partneren.

Psykoterapeutisk rådgivning i København K

Går du med tanker om at gennemgå et terapeutisk forløb eller få rådgivning i en svær situation, som har ramt dig eller dine pårørende, er du altid velkommen til at tage fat i mig. Jeg afholder konsultationer i min klinik for psykoterapi i København K, hvor jeg holder til i Jorcks Passage lige ved Strøget, i gåafstand fra både Nørreport Station og Rådhuspladsen. Du kan også komme til konsultation i Holbæk, hvor jeg har til huse på Smedelundsgade. Jeg kan kontaktes telefonisk i dagtimerne på tlf. 3026 5644, og ellers kan du altid sende mig en e-mail eller udfylde kontaktformularen her. Jeg ser frem til at hjælpe dig.

Find vej til adressen i København

Find også rutevejledning via Rejseplanen