Min uddannelse til psykoterapeut

“I forbindelse med min uddannelse til psykoterapeut har jeg over en længere periode gået i terapi hos Annemette. Jeg har i perioden dels arbejdet med mit tilknytningsmønsters betydning for mit samspil med andre som voksen, og dels med mine feminine og maskuline sider.

Annemette har fra starten formået at skabe en tryg og tillidsfuld ramme for det terapeutiske arbejde.

En ramme der på samme tid har været professionel og med en høj grad af menneskelig nærvær og empati.

Annemette har i sin tilgang givet mig rum til refleksion over mine temaer og handlinger, så jeg er gået derfra med en bredere selvindsigt og en større kapacitet i forhold til handlemuligheder, end da jeg kom.

Jeg har altid følt mig mødt uden fordomme og med stor respekt, hvilket har haft afgørende betydning for mit udbytte af forløbet”.

Gitte Buus/Centerleder