Psykoterapeut Holbæk

Nogle gange kan livet føles så tungt, at du har brug for at få hjælp udefra. Stress, angst eller voldsomme oplevelser kan fylde så meget, at det går ud over din livskvalitet. I de tilfælde kan det være gavnligt at gå i terapi og få hjælp til at håndtere din situation. Jeg er psykoterapeut nær Holbæk og Tølløse med 15 års erfaring fra egen praksis, og jeg kan tilbyde dig et psykoterapeutisk forløb, hvor du får redskaber til at komme igennem den svære og smertelige periode i dit liv.

Anerkendende terapi

Jeg har en baggrund inden for både psykiatrien og folkeskolen, og dermed har jeg erfaring fra arbejde med både børn, voksne og unge. Igennem årene har jeg mødt mange i min praksis, som har levet et svært liv, og det har været mit ansvar og privilegium at få lov til at hjælpe dem og bidrage til at skabe positiv forandring i deres tilværelse. Min tilgang til psykoterapi er en bevidsthed om, at det er utroligt vigtigt for alle mennesker, at man føler sig set, hørt og forstået. Det er vigtigt, at man er i stand til at anerkende sig selv, og at man trives med, hvordan man bliver mødt af sine omgivelser. Livet lærer os ikke altid at udvikle hensigtsmæssige redskaber eller handlemønstre i forhold til at håndtere svære situationer. Her kan jeg som terapeut hjælpe dig med at gøre op med gamle, uhensigtsmæssige mønstre og hjælpe dig til at skabe varig forandring i dit liv.

I mit virke som psykoterapeut i Holbæk tilbyder jeg både individuel terapi og parterapi, ligesom jeg rådgiver unge om lavt selvværd og identitetsproblemer. Jeg inddrager som regel pårørende i den terapeutiske proces, da det er mit klare indtryk, at problemerne ikke opstår som isolerede tilfælde, men derimod i samspil med omverdenen.

Har din arbejdsplads eller medarbejder brug for supervision i forhold til særligt krævende arbejdsopgaver eller er der et ønske om justering af arbejdskulturen, kan det være gavnligt med personlig og faglig sparring med en psykoterapeut og rådgiver. Jeg tilbyder tilpassede forløb til enkelte medarbejdere såvel som til større grupper. Især sygeplejersker, lærere eller andre, der arbejder med undervisning og pædagogiske fag, kan have stor gavn af supervision som et kortere eller længere forløb.

Holbæk psykoterapi nær Tølløse og Ejby

Er du interesseret i et terapeutisk forløb, enten alene, som par eller i et gruppeforløb, kan du kontakte mig her. Jeg tilbyder konsultationer fra min klinik i København, ligesom du kan få et psykoterapeutisk forløb i Holbæk. Her ligger min praksis som psykoterapeut tæt på Jyderup, Grevinge, Tølløse og Ejby. Har du spørgsmål eller vil du vide mere, er du også altid velkommen til at ringe eller skrive.

Find vej til adressen i Holbæk

Find også vej via Rejseplanen