Individuel terapi

Fylder stress meget i hverdagen, er du ramt af en stor sorg eller er din livskvalitet på anden måde udfordret kan et terapeutisk forløb være en hjælp til at skabe forandring og give dig redskaber til at forstå, håndtere og leve med den eksistentielle smerte du befinder dig i.

Udgangspunktet for mit arbejde er at alle mennesker har brug for at blive set, mødt og forstået. Vi trives når vi anerkender os selv og bliver mødt og spejlet af omverdenen son den man er. At vi gennem livet har erhvervet os redskaber og handlemønstre til at håndtere svære situationer.
young-man-mointains

Ryger du igen og igen ind i de samme problematikker i dine relationer, påtager du dig for meget ansvar, føler du ofte skam, føler du dig stresset eller er du ganske enkelt ensom og ulykkelig, så kan det hjælpe dig at undersøge dine handlemønstre sammen med en terapeut.
Under forløbet opnår du mere autencitet og nærvær i dit liv. Du bliver bedre til at rumme og bearbejde svære oplevelser og begivenheder og får ro og overskud til at komme dig.Du genetablere dine grænser og fåroverskud til at begynde en ny fortælling.

Støttende samtaler

Jeg tilbyder støttende samtaler til mennesker der står i en svær situation som de ikke har mulighed for at forandre, men som alligevel har behov for at dele tanker og følelser i fortrolighed. Støttende samtaler retter sig for eksempel til pårørende til et nært familiemedlem eller en ven, der er ramt at svær sygdom.

Rådgivende samtaler

Jeg tilbyder rådgivning, hvis du står overfor en konkret problemstilling du har brug for at drøfte i fortrolighed. Rådgivning vil hjælpe dig til at skabe overblik og finde frem til den løsning der passer dig bedst.
Det kan for eksempel være tanker om et jobskifte, eller andre store eller små forandringer, men du har svært ved at overskue de konsekvenser der følger med.
Rådgivningen vil give dig anvendelige redskaber til at holde fokus på den givne beslutning.