Parterapi Holbæk

Har I ondt i parforholdet? Det kan være en udfordring at få kærligheden til at fungere i en udfordrende dagligdag. Der kan opstå konflikter, den ene af jer føler sig presset, stresset eller reagerer uhensigtsmæssigt på oplevelser. Ofte kan sådanne reaktioner skyldes gamle mønstre eller følelser, hvis man har været udsat for noget traumatisk eller ubehageligt. Følelser af svigt, vrede eller sorg kan dukke op til overfladen, og det kan være svært for partneren at navigere i situationen. Særligt i kærlighedsrelationer kan vi være ekstra sårbare, og hvis I først er viklet ind i et spind af sårede følelser og konflikter, kan lysten til intimitet og nærvær helt forsvinde.

Her kan det være værdifuldt at få hjælp fra en udenforstående til at tale med jer om jeres problemer. Jeg tilbyder parterapi i Holbæk, tæt på Jyderup, Grevinge, Tølløse og Ejby. Jeg kan hjælpe jer med at genopdage den gensidige respekt og skabe ro, så I får fornyet energi og overskud til at arbejde på jeres parforhold.

Jeg har mere end 15 års erfaring som psykoterapeut, hvor jeg blandt andet har arbejdet med sårbare unge samt i psykiatrien, og mit fokus er at hjælpe par ved at give dem redskaber og støtte til at håndtere svære perioder i livet og parforholdet.

Det respektfulde og omsorgsfulde parforhold

Mit udgangspunkt er det respektfulde møde igennem terapien. Her mener jeg, at nænsomhed, ærlighed og nærvær kan gøre en afgørende forskel. Derfor ser jeg det som min opgave at hjælpe jer til at fokusere på hvor I er her og nu frem for at hænge fast i gamle mønstre, og derigennem skabe forståelse og klarhed for konfliktens oprindelse og baggrunden for en eller begge parters vrede, afmagt eller fortvivlelse. Det vigtigste for os mennesker er, at vi føler os set, mødt og forstået, og dét kan i sig selv bygge broer og være med til at løse konflikter. Gevinsten er, at I derved kan lære at være glade, både når I er sammen, og når I er hver for sig, og være det på en respektfuld og omsorgsfuld måde.

Få et bedre forhold med parterapi i Holbæk

Hvis I har problemer i jeres parforhold eller ønsker at styrke jeres forhold, afholder jeg parterapiforløb i Holbæk, hvor jeg holder til på Smedelundsgade. I kan altid ringe til mig i dagtimerne på tlf. 3026 5644, hvis I vil bestille tid eller vide mere om forløbet, og det ellers kan I også skrive til på en e-mail eller ved at udfylde kontaktformularen. Jeg kan tilbyde samtaler i forbindelse med parterapi i både Holbæk og København K.

Find vej til adressen i Holbæk

Find også rutevejledning via Rejseplanen